INGEN REMISS BEHÖVS

Vi använder bokadirekt.se för onlinebokning, det går även att ringa 018 - 60 42 12 för bokning*.
* Det är receptionist från bokadirekt.se som tar emot våra samtal, har du mer specifika frågor eller söker rådgivning av fysioterapeut innan bokning - lämna ett meddelande till receptionisten så ringer vi upp dig. 

Via hemsidan kan du boka videobesök, nybesök, återbesök, rehabiliteringsträning samt ultraljud. Vi har även specifika nybesökstider för utredning av yrsel och bäckenbottenbesvär. Ett första besök hos oss skall alltid bokas som nybesök eller som ett videobesök. Detta gäller även om du som tidigare kund söker till oss för nya besvär eller en ny skada. Återbesökstider (fysiskt & digitalt) skall alltid bokas in hos din behandlande fysioterapeut. Rehabiliteringsträning bokas efter genomgång av rehabiliteringsprogram. Ultraljudstid bokas av din fysioterapeut på Cantor Fysioterapi eller på begäran av fysioterapeut på annan klinik.

AVGIFTER

Vi har avtal med region Uppsala och tar enbart emot kortbetalningar

Besök hos fysioterapeut:                200 kr*

Besök hos fysioterapeut < 20 år:    0 kr*

Besök hos fysioterapeut >85 år:     0 kr*

*Samma besökskostnader gäller för videobesök. 

Frikort gäller.

Om du uteblir från bokat besök utan att ha meddelat oss senast 15 timmar innan din bokade tid
faktureras 470kr enligt riktlinjer från region Uppsala. Detta gäller även för patienter med frikort, dem under 20 år och äldre än 85 år.

SPAR DINA UPPGIFTER I BOKADIREKT.SE FÖR SMIDIGARE BOKNING FRAMÖVER.

Nedan följer information och instruktion för förenklad bokning av återbesöks- och rehabiliteringsträningstider. 
1. Skapa ett konto på bokadirekt.se
2. Väl inloggad klickar du på din e-postadress högst upp till höger, därefter väljer du "inställningar" i rullisten och "redigera profil" längst ned på din konto-sida.
3. På denna sida för du in dina uppgifter så kommer dessa sparas så att du endast behöver fylla i personnummer och syfte med besöket då du bokar tider framöver. 
4. Klicka på "rehabiliteringsträning" och välj tider som passar dig. 

Vid bokning av tid hos oss via Bokadirekt.se kommer dina uppgifter att finnas tillgängliga i vårt system under ett års tid från första bokningen för att underlätta vid bokning av tider, därefter har vi för vana att rensa bland våra användare. Om du vill att dina uppgifter ska tas bort tidigare än så ansvarar Du för att ta kontakt med oss för att få uppgifterna raderade.