Nyheter


180420- I och med GDPR (General Data Protection Regulation) som är en ny dataskyddslag som börjar gälla i hela EU 25/5-2018 har vi sett över vår hantering av personuppgifter mm. Under Information i menyfkliken kan du läsa hur vi hanterar de uppgifter du lämnar till oss och hur du kan göra för att få dessa raderade ur vårt datasystem. _______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

180129- Under helgen hade vi föreläsare Tom Arild Torstensen här från Holten Institute för att lära oss mer om bakgrunden till långvarig smärta; hur vi ska förhålla oss till och arbeta med detta. Väldigt lärorikt för oss alla. Inom kort kommer det att sättas upp affischer med bilder på bl.a kroppens egna apotek i hjärnan, smärtans psykologi och fysiologi i väntrum och i vårt gym. Kolla gärna på bilderna och fråga om det är något du vill att vi ska förklara!


171207- Idag har vi haft vårt första informationstillfälle om artros, det var väldigt roligt givande för både patienter och personal. Vi kommer att ha artrosinformation varje månad uppdelat på två separata tillfällen. Hör av dig till din behandlande fysioterapeut om du är intresserad av att delta på detta.


170907- Från och med idag 7/9 behöver man P-skiva för att parkera utanför oss. Om du inte har någon P-skiva kan du låna en av oss. 

 

Du kan även följa oss via nedanstående länkar: