Nyheter


181119

Vi söker ny sjukgymnast

Då en av våra medarbetare ska vara föräldraledig söker vi en positiv och engagerad medarbetare till vårt Cantor-team. På Cantor sjukgymnastik har vi alla varierande kompetens och erfarenheter. Vi är prestigelösa med en hög arbetsglädje där vi alltid sätter patienten i fokus. Hos oss blir du en del av ett team med fin laganda och gemenskap. Vi erbjuder ett stimulerande arbete med stor möjlighet till personlig utveckling där man får vara med och påverka verksamheten.

 

Arbetsuppgifter: Att göra dagliga bedömningar av patienter med besvär från rörelse-stödjeorganen, ge behandlingar samt träningsinstruktioner.

 

Kvalifikationer: Legitimerad fysioterapeut/sjukgymnast. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet inom primärvård, men detta är inget krav. Arbetet kräver dock att du är självständig, välstrukturerad och har god kommunikativ förmåga. Vi lägger störst vikt vid din personliga lämplighet.

 

Anställningsform: 9 månaders vikariat med eventuell möjlighet till förlängning.

 

Tillträde: 2019-02-01 eller enligt överenskommelse

 

Sista ansökningsdag: 2018-12-10

 

Kontakt: Mats Dürén, verksamhetschef

Tel: 070-5879104               Mail: mats.duren@privat.regionuppsala.se

 

Ansökan skall innehålla CV samt personligt brev.


180420- I och med GDPR (General Data Protection Regulation) som är en ny dataskyddslag som börjar gälla i hela EU 25/5-2018 har vi sett över vår hantering av personuppgifter mm. Under Information i menyfkliken kan du läsa hur vi hanterar de uppgifter du lämnar till oss och hur du kan göra för att få dessa raderade ur vårt datasystem.

Du kan även följa oss via nedanstående länkar: