Nyheter


171208- Vi håller på att göra om våra rehabiliteringstider för januari och måste därför avboka alla bokningar för träning som redan är gjorda. Det går inte att boka in nya tider för rehabiliteringsträning förrän tidigast v.51, då kan du antingen boka själv via hemsidan, ta hjälp av någon av oss på gymmet, alternativt ringa till receptionist.  Ber om ursäkt för besväret med detta.


171207- Idag har vi haft vårt första informationstillfälle om artros, det var väldigt roligt givande för både patienter och personal. Vi kommer att ha artrosinformation varje månad uppdelat på två separata tillfällen. Hör av dig till din behandlande fysioterapeut om du är intresserad av att delta på detta.


170907- Från och med idag 7/9 behöver man P-skiva för att parkera utanför oss. Har man fått en parkeringsbot under dagen idag, vänligen lämna in denna till oss.


170711- Från och med vecka 33 kommer vi att erbjuda rehabiliteringsträning från kl 07.00 måndagar och fredagar för de som vill träna innan arbete/skola eller bara är morgonpigga. Välkomna!


170614- Vi har fått två nya medarbetare: Fredrik Hedbys och Linnéa Almlöf- Varmt välkomna!


Du kan även följa oss via nedanstående länkar: